Codetion Oy on suomalainen yritys, joka auttaa menestymään digitaalisesti. Suuri osa nykyajan tehtävistä on siirtynyt internetiin. Erilaisia menetelmiä käyttäen on mahdollista tehostaa omaa näkyvyyttä sekä luoda kontakteja uusiin asiakkaisiin.

Internet -sivustot

Internet -sivustolla luodaan nykyään usein ensimmäinen vaikutelma. Heikosti toteutetut ja vanhanaikaiset sivut voivat toimia jopa negatiivisesti yrityskuva silmällä pitäen. Siksi Codetion panostaa sivujen huolelliseen tekemiseen, jotta voidaan auttaa tehokkaasti parantamaan omaa kuvaa. Sivuston pohjana on WordPress -alusta, sillä tälle alustalle voidaan kehittää näyttävä ja nykyaikainen sivusto nopeasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Hakukonenäkyvyys

Hyvä sivusto pitää silti vielä löytää. Yleensä uutta tai vanhaakin asiaa haetaan hakukoneella ja nykyään onkin kova kilpailu siitä, kuinka korkealle hakutuloksissa päästään. On monia keinoja parantaa omia tuloksia (SEO). Näitä osaltaan toteutetaan sivustoprojektin yhteydessä. On kuitenkin tärkeää, että sivuston valmistumisen jälkeen käydään läpi toimia, joilla hakukonenäkyvyyttä voidaan jatkossakin parantaa. Tällä on nykyään jopa suurempi merkitys. Ota yhteyttä ja pyydä ehdotus.

Digitaalinen markkinointi

Autamme asiakkaitamme menestymään käyttämällä internetin työkaluja. On tärkeää löytyä etusijalta oman alan Googlen hauissa ja paljon voidaankin tehdä jo sivuston suunnittelu- sekä kehitysvaiheessa hakutulosten parantamiseksi (SEO). Nopeimmat ja tehokkaimmat tulokset saadaan aikaan kuitenkin hakuihin liitetyllä mainonnalla. Google Ads:iä käyttäen voidaan varmistaa nopeat tulokset. Markkinointi on tehokasta, mikäli tämän lisäksi otetaan käyttöön Facebookin valtava tietomäärä ihmisten käyttäytymisestä ja mieltymyksistä (pixel). Facebookin avulla saadaan valittua potentiaaliset kohderyhmät hyvinkin tarkasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Verkkohotelli ja -tunnukset

Sivustot tarvitsevat toimiakseen hyvän ja edullisen verkkohotellin. Codetion Hosting -sivustolta saat tilaa sivustolle Porissa sijaitsevasta konesalista. Sivuston verkkotunnus voidaan hallinnoida samalla palvelussamme. Palvelussa on monia edullisia etuja, esimerkiksi levytilan ei tarvitse maksaa aina vain lisää, kun tarpeet kasvavat. Digitaalisia palveluja tältä sivustolta saat suomeksi. Pelkän Codetion Hosting:in välitön tekninen tuki on nopeaa ja englanninkielistä. Muiden digitaalisten palvelujen yhteydessä erillisen sopimuksen mukaan koko palvelu tuotetaan suomeksi. Ota yhteyttä ja kysy palvelusta lisää.